Fru E

Alla inlägg under mars 2011

Av Marie - 5 mars 2011 10:36

Va härligt att det har blivit ljusare ute , man känner sej genast lite piggare eller hur ! Jag hade förberett mej för lite besök men det blev inställt så nu har jag lite tid över så att säga . Jag var uppe tidigt för att förberda  kvällsmaten då jag ska jobba ikväll

 

Idag är det damernas 3 mil och då håller vi tummarna för Kalla,  Haag och de andra duktiga tjejerna . I morgon herrarnas 5 mil då gäller det , men Northug vinner väl igen för han lär väl köra som vanligt , ligga och fisåka och låta alla andra dra , ja ni får ursäkta mej men okej att man är bra men han kliver över gränsen när det gäller förnedring och han är inte ens rolig , skärpning!!!! . Nu hejar vi på de svenska killarna och håller alla tummarna vi kan . Ha en bra lördag , ta en promenad i solen vet ja . Kram   Marie

Av Marie - 4 mars 2011 17:04

Skönt att det är fredag .

Åkte bil till jobbet idag , behövde kompletteringshandla lite påväg ( omväg ) hem .

Jag fick en jojo beställning från mellan sonen , det blev en hederlig Kalmar trissa

En svart blev det .

I kväll händer inte så mycket , På spåret och hämta yngsta sonen från Disco i Storvreta .

 Jag var smart igår och förberedde grytan redan igår , ibland blixtrar man till :)

I morgon får vi besök på fm , då kommer en moster och far och mor . Hon vill se hur långt ( kort ) vi har kommit med huset .

Jag jobbar kväll i morgon och ska oxå hinna förbereda maten till familjen ( Enchiladas ) blir det . Jag skänker oxå en tanke till Lasse Erikssons familj , hörde 06.30 i morse på radion att han hade dött igår :( RIP   . En fortsatt bra kväll    Marie

Av Marie - 3 mars 2011 18:59

Det gick tyvär inte så bra för "snygg " Erik från EMD i duellen mot en norsk skådespelare i VM . De skulle åka 2.5 km efter att ha tränat 7 v  som elitidrottsmän , Erik föll , tyvär . Men han verkade ha bra skidor, rätt vallat !!!!

 

Då har jag städat v varit en sväng till Jysk och kupan , hittade 2 dukar för 30 kr . Fika hos en kompis , tack N för kaffe och macka. Därefter till Gränby C , blev förvånad att det var så lite folk där , men det var bara skönt.

Nej nu ska jag snart ut med hunden sen ska mellansonen och jag kolla på Beck och min favvo Gunvald Larsson .

Min favvoreplik

Gunvald ringer på hos en kriminell som öppnar och säger " har du en husrannsakan " Gunvald svarar " Nej men jag har jävligt kort stubin " han äger .Go kväll och kramar    Marie

Av Marie - 3 mars 2011 08:47

Denna låt är en av mina favorter i Mello . Det är inget vi ska skicka till Tyskland men mycket tänkvärd låt me like

Av Marie - 3 mars 2011 08:32

Lite gråtrist är det ute men vad gör det ? Jag lever , har inte ont nånstans och är frisk , om jag får säga det själv så mår jag prima :)

Håller på att tvätta mattor och ska snart börja städa men först måste jag dricka kaffe . Jag undrar varför kaffe är så gott ! Ett litet tips är att pudra på kanel / kardemumma på kaffepulveret i kaffebryggaren . Det där blev krångligt men ni förstår nog . Det ger kaffet en helt ny dimmension .

 

Jag behöver en ny vaxduk ,funderar på att åka till Jysk , kanske Ove Sundberg vill komma med :)

Nej kram på er och en ha en fin torsdag   Marie

Av Marie - 2 mars 2011 20:53

Äntligen får jag ha MIN dator ifred ett tag , jag försår inte att det ska " kladdas " på den av obehöriga , de har ju egna datorer , suck :)

I och för sig har jag inte haft tid förrän nu men ändå,  man har väl rätt att ojja sej lite eller hur !

Yngsta sonen berättade i bilen när jag hämtade honom att i morgon ska de till Gävle på Cirkus , Va roligt tyckte jag men han tyckte att det var så där . När man ändå inte lärde sej nånting kunde man lika gärna vara hemma tyckte han , ha ha .

Jag har ledig dag i morgon och ska städa , tvätta och handla . Bara ha roligt hela dan alltså :) Ha en bra fotsättning på onsdagen eller lill lörda som man oxå kan kalla den , kram  Marie

-4

Av Marie - 1 mars 2011 18:50

Jättekonstigt , det är - 4 grader ute men det känns som om det skulle vara 14 grader kallt. Kom precis in efter en promenad med doggen . Men inte en själ ute , det är bara vi galna hundägare som är ute i ur och skur :). Det måste blåsa från Nordpolen ha ha ha .


Har fått ett brev från Richard idag , ja Richard Sjöberg från Postkodlotteriet !  Han lovar mej fler chanser att vinna fram till April månad eftersom jag har fått 2 lotter " Gratis " . Ja jag har gått med men det var länge sen och vunnit 200 kr  helt fantastiskt , kastade mej direkt på telefonen och ringde till Banken för att be om placeringsråd :)

Upp tidigt i morgon igen men sen en ledig dag , ska bli nice :)

So long farwell aufwiderseen adjö,   Kram Marie

Av Marie - 1 mars 2011 05:31

Tisdag och 10 - grader och iallafall 17 plusgrader inne :) .

 Idag händer inte så mycket förutom att jag ska jobba, det kan hända oplanerade saker det vet man aldrig :)

På måndag ska jag till min fina frissa i Storvreta och det var inte igår , nej det var nog i julas jag var där,  så det är väl dags .

Stackars Khadaffi ( eller inte ) han måste leva i en fantasivärld eller vara sinnessjuk

som tror att folket "älskar " honom - ja som en fet böld i arslet kanske ! Nej du Khdaffi gå i lådan .

Puss och kram nu kommer min buss snart   Marie

Ovido - Quiz & Flashcards