Fru E

Alla inlägg under mars 2011

Av Marie - 8 mars 2011 08:08

Semlor till alla som gillar detta kommer det att säljas i mängder idag , man undrar hur många !!!

Men det är oxå internationella kvinnodagen , detta  får vi inte glömma att fira .

Nu får ni se till att ni blir bjudna på Restaurang .

Jag jobbar och har en son som fyller 14 !!!!!! år idag Grattis M . Men honom firar vi på lördag då även jag är ledig .

Ha en bra och tyvär blåsig dag   kram Marie

Av Marie - 7 mars 2011 20:42

Nu har vi varit och ätit mat . Det blev Texas long horn på Dragarbrunnsgatan. Detta ställe kan vi rekomendera, gott och mycket mat fick vi .

I morgon upp innan födelsedagsbarnet vaknar och väcka de andra så att vi får sjunga lite för 14 åringen . Jag jobbar kväll i morgon men sovmorgon får jag då dessvärre inte :(

Mosning och go kväll    Kramar fr mej Marie

Av Marie - 7 mars 2011 14:34

Hemkommen från frisersalongen , va tycks ! Va syns det inte! nehej jag klandrar er inte . Det är aldrig nån som ser , jag får börja RAKA av mej håret då kanske . Nej inte då heller . Men jävlar så rynkig jag har blivit , vet inte hur många bilder jag har knäppt ! Tur att det går att radera så att man kan knäppa många ha ha ha . Ja det blir inte bättre än så här det är så här gud har skapat mej , lite möda hade han väl kunnat lagt ner i alla fall det är väl inte för mycket begärt , nej ha det bra kramar      Marie

Av Marie - 7 mars 2011 13:34

Laban är en katt som fanns i 25 år , han dog för ett par år sedan men var så fin.

När jag var hos mor och far senast så var jag tvungen att fota av en målad bild av honom . Jag kommer ihåg den dag han kom till oss och det var jag som hämtade honom hos en granne och vi betalade 10 kr för honom . Han ligger nu begraven under sin favoritgran hemma i vänge och bara vilar, kram Laban .     Laban .

Av Marie - 7 mars 2011 08:14

Jag fattar inte att det är så skönt att sitta själv hemma på morgonen och äta frukost och dricka kaffe och som kryddan på moset är man ledig .

Inga grabbar som tjatar på en och undrar om man har sett busskort , nycklar o.dyl ?

 

Idag på agenden står ett visit till MIN frissa i Storvreta , vi har haft henne sen ca 15 år tillbaka i tiden  helt otroligt . Vad kan man konstatera då ! jo att hon är kanon .

Har en son som fyller 14 år i morgon , så efter frissan blir det en tur till Gränby

och ikväll går vi ut och äter.

En bra dag och kväll   Marie,  kram

Av Marie - 6 mars 2011 16:03

Då var denna helg gjord , ganska lugn faktiskt.

Blev tvungen att stanna kvar en stund på jobbet för att se upplösningen på 5 milen . Men det visade sej vara onödigt , Petter jävla Nourtug vann ju igen Gäsp.

Jag tycker att de ska sluta med massstarterna och göra som de gjorde förut , släppa iväg dem med 30 sek mellanrum . Detta får bli min diss idag och min hiss det får bli solen och ljuset   

 

Nej dags att hämta ved och potatis , till midddag idag blir det lite smått och gott alltså rester . Det är väl inte den mest upphetsade mat man kan äta men man kan ju inte kasta bort maten heller-eller hur ?

Ha en bra Solsidan kväll på er kram    Marie

Av Marie - 6 mars 2011 07:13

Igår var förvirringen total från min sida . Jag jobbar dag och hinner gott och väl hem till solsidan , jag vet inte riktigt hur jag tänkte ! antagligen inte alls ha ha . Jag får skylla på att jag var trött . Ha en bra dag och lycka till alla i Vasaloppsspåret .  Marie

Av Marie - 5 mars 2011 21:46

Härligt att kunna flexa ut och gå hem tidigare me like .

Jag stannade och köpte med mej lite glass och hallon hem , mums fillibabba . Detta var uppskattat av mina 4 älsklingar kan ni tro .

Hade även lite mixade nötter att strö på som kronan på verket , ännu bättre.

 

Får nästan ångest av att jag jobbar kväll i morgon och missar Solsidan men som tur är går det att se detta på tv 4 play.

Ha en bra kväll , ska snart gå och sova ska upp tidigt . god natt alla glada och goa   Marie

 

Ovido - Quiz & Flashcards