Fru E

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Marie - 7 april 2011 21:10

Jaha vi blev utan ström vid 14 tiden har väl aldrig varit så kaffesugen :) Det fanns inget att göra så vi gick ut och gick med hunden , snacka om att det blåste . Hittade tussilago som jag knäppte kort på .

I morgon ska sonen operera en tå vid kl 11 så honom ska vi skjutsa in och sen ska jag jobba , morfar får hämta honom och det gör han så gärna.

Föresten så kom strömmen tillbaka ca 20.30 en otroligt lång tid närman väntar och vill skriva i bloggen . I morgon dags att springa igen , det känns bra tycker   jag  . Blir till att springa tidigt i morgon bitti så att man hinner med . Ha en bra kväll och sov gott i blåsten , kramar från mej .   Marie

Av Marie - 7 april 2011 13:28

Grattis idag säger vi till Irma och Irmelin .

Tänk vad man hinner mycket när man går upp tidigt , klockan 9.00 skulle vi vara på röntgen i U - Väsby . Det gick fin fint , det smällde och lät tyckte mannen och hörlurarna var totalt värdelösa men nu är det gjort :)

Men otroligt vad det blåser , vi var på Gränby och handlade och några lätta saker låg överst och flög iväg . Men som tur var stog det några cyklar ivägen och stoppade upp ,jag blev helt paralyserad i några sekunder . Ja vad ska man säga .

Jo jag måste tipsa om en lunchresturang vid Vattenfall , mittemot Media markt som heter Energikällan (buffe )  Kanonställe 89 kr mumselismaskens .

En bra kväll

   Kramar från mej Marie

Sprang gjorde jag som jag skrev på bloggen igår så idag blir det en promenad med doggen .


Ovido - Quiz & Flashcards