Fru E

Alla inlägg den 6 april 2011

Av Marie - 6 april 2011 22:24

Härlig kväll att ta en springtur i , så det har jag gjort . Hade turen att kunna gå tidigare från jobbet det är inte ofta man kan det :) Så nu sitter jag här svettig och dan . Det gick bättre och kändes lättare att springa ikväll , men jag blev likväl lika trött . I morgon en heldag med gubben , det är inte ofta kanske man blir bjuden på mat . Man kanske ska klä upp sej :) Vi måste kollaom vi kanske hittar någon diskmaskin i Upplands Väsby , inte kul att diska tycker alla men vi får turas om . Vi får gilla läget som det heter . Nu dags att hoppa in i duschen , puss och kram vi syns på stan :)  Kram från mej Marie

Av Marie - 6 april 2011 08:25

Snacka om träningsärk. Ja ska man vara fin så får man lida pin - som mamma brukade säga :)

I går promenad men idag ska jag springa innan jobbet .

Men först måste vi åka in och kolla på diskmaskin , jag tror att det är den tredje som går sönder , helt otroligt . De två första var Bosch aldrig mer Bosch säger jag . Den tredje en Indesit , har varit bra i 5 år . Men vi vill helst ha en begagnad 45 cm bred , någon kanske har nån till salu ?

I morgon är jag ledig och ska köra mannen till Upplands Väsby på en MRT , bra att det blir gjort äntligen så att han kan börja hos sjukgymnasten .

Ha en bra dag och ta hand om er    kram Marie   

Ovido - Quiz & Flashcards