Fru E

Alla inlägg den 4 april 2011

Av Marie - 4 april 2011 17:28

Det har varit jordbävning i Ärentuna idag !!! Ja man skulle kunna tro det . Håll i hatten jag har köpt springskor Nike -fina va . Jag har provsprungit och snacka om att man har dålig kondis ha ha ha . Men nu måste nåt göras vågen står på 74 kg,  ja och  nu vet alla hur fet jag är ( 172 cm över havet ) Man vill inte stå i vassen i sommar igen :) Nu kör vi men det blir inte till att gå hos Viktväktarna , har gått  där förut så jag har lite hum om detta och tänkte klara detta själv   undrar om det är vädret som gör att det känns som om jag bubblar över av endorfiner tjoho jippie .  

En bra fortsättning på kvällen och kramis   Marie

Av Marie - 4 april 2011 05:29

Har sovit oroligt i natt , vet inte varför men det kan väl vara så ibland :)

Då är det vecka 14 och idag har Marianne och Marlene namnsdag , vi säger grattis till dem . Jag har nästan namnsdag idag !!! 

Men vad mörkt det är ute man kan tro att man har gått upp en timma för tidigt men det har jag inte riktigt , bussen kommer om 25 minuter så jag kan äta min fil i lugn och ro . Jag har kanel och Havre fras i min fil , hur äter du din fil ?

Nej en bra dag ska ni ha . I dag har de sagt att det ska bli ca 10 grader varmt och vi får väl se hur det blir med det :) De bara lovar och lovar men mycket snö har försvunnit här på åkrarna man riktigt känner hur bönderna längtar efter att få ta fram traktorena och köra igång :)

En bra dag och kramar   från mej som heter  Marie Susanne

Ovido - Quiz & Flashcards