Fru E

Alla inlägg under maj 2011

Av Marie - 9 maj 2011 08:02

Har flexledigt idag , hur skönt som helst . Lite frukost och sen en promenad . Måste oxå måla lite , det blev inget igår . Vi klippte hunden och det tog nästan hela dan , blev tvungen att åka in och köpa en ny trimmer . Han fyllde även år igår,  7år blev han . Vi fixade med poolen oxå, det var grönt nu är det vitt, så nu får vi se om det har klarnat nåt .

 Då det inte blev nån middag hos mor och far så kom syster med familj hit och grillade i stället , trevligt trevligt .

Idag har Reidar och Reidun namnsdag , grattis till er .


Undrar förresen oxå hur Karin Jämtin tänkte när hon sa att vi skulle ta bort en svensk högtid för att byta ut den mot en muslimskt. Man kan ju undra om det har brunnit i huvudet när man säger nåt sånt !!!! .

Nu börjar hunden att gnälla så nu vill han gå ut . Hej och hopp .  Marie

Av Marie - 7 maj 2011 08:28

Nej! Det blir ingen middag ikväll hos mor och far pga sjukdom . Inget allvarligt,  lite influensa som snart går över . Det hade inte jag planerat för hm det blir till att kolla frysen . Idag säger vi grattis till Carina och Carita som har namnsdag  .

En ubåt har siktast  på svenskt vatten igen och man kan bara spekulera i nationalitet och det tänker inte jag göra .

Idag blir det målning , ja några sysselsättningsproblem har vi inte här inte :) men det är roligt oxå . Ja ja ok vem försöker jag lura,  jag vill oxå att det ska vara klart snart , nu , helst igår . Därför måste jag och såklart vill hjälpa till med det jag kan .


Har varit hos Olmed och beställt riktiga ilägg och det skulle ta ca 10 dgr att få dom.   Kära hjärtanes tänkte jag då , hur ska jag då kunna gå men jag köpte någonting som hette kolotter som man sätter i skon . Men det var inget smart drag igår att gå min promenad , fich ONT .Får kanske ta bort den och gå utan och sätta i den ibland . Ja vi får väl se . En bra dag och soligt med lite värme hoppas vi . Kram

från mej som heter Marie  

Av Marie - 5 maj 2011 07:56

Namnsdagsbarn idag har vi och det är Gotthard och Erhard , ett stort grattis till er .

Jag jobbar kväll och ska gå min sväng på en timma och funderar på att ta en tidigare buss och lämna lite blod . Jag samlar på de blå muggarna och vill ha 8 och har 6 st . Ja det får nog bli så :)

Har sprungit på en låt som är så bra , säkert inte ny men väldigt bra . Han som sjunger heter Arash och hon heter Helena låten heter Brooken angel , lyssna och njut .

Av Marie - 4 maj 2011 16:44

En fd arbetskamrat till mej har öppnat Upplands bästa fotvård .


                                 LENA  BREIMARKS FOTVÅRD

                                 Saringe 10

                                TELEFON 0174-50125

                                 0708 566974

                       breimarksfotvard@hotmail.com.


 Hon gör även hembesök . Ring och boka upp en tid !!!!  


Med mej är allt bra , ska som vanligt ut och måla men ska först äta och hämta hem en son . Jag ska även försöka hinna gå min sväng . Måste lämna in mina gipsavtryck och få nya inlägg till skorna . Börjar kännas att det behövs , trodde att jag skulle slippa detta men icke , då blir man ca 1100 kronor fattigare hm.

Det skulle ta ca 10 dagar att få de oxå :( Ha en bra kväll , kram från mej ja just ja höll på att glömma, grattis säger vi idag till Monika och Mona .  

Av Marie - 2 maj 2011 13:02

Växlande väder skulle man kunna säga ,regn blåst snö sol och nu molnigt . Det är Aprilväder i Maj , hur stolligt som helst :)

Detta blir bara en liten kortis . Ha det.

Av Marie - 2 maj 2011 08:55

Äntligen har världen blivit av med Usama Bin Laden . Vi tackar USA för detta .

Blåsigt och kallt men en promenad i raskt tempo är ett måste i alla fall . Har en ledig dag efter en hel helg på jobbet .

Jag måste  försöka att måla lite oxå innan jag ska hämta äldsta sonen som ska ta bort stygn och handla kläder .

Idag är det Filip och Filippa som har namnsdag grattis säger vi till er .

Jag fortsätter att hålla tummarna för Ingemar Stenmark i Mästarnas Mästare , han är bara bäst . Jag tror även att han vinner   

En bra dag till er alla , kramis  från mej    Marie .

Av Marie - 1 maj 2011 08:54

Nej fy va kallt , tvungen att tända i vedspisen .

Maten blev hur lyckad som helst och efter detta knackar det på dörren och in kommer en kusin till mej . Hon är hos en granne och passar då på att hälsa på , jättekul :)

Kasen brann ner på ett killivipp , lite vårsånger fick vi höra men sen dags att gå hem .

hade klätt mej för snålt .När det var dags att gå en promenad med hunden så åkte mössan och vantarna på . Nu lite kaffe och äggmacka sedan måla lite sen åka till jobbet . Ni andra ska väl ut och demonstrera och lyssna på 1:a Majtal :) eller inte .

Grattis säger vi idag till Valborg .

  Kramar från mej som heter Marie

Ovido - Quiz & Flashcards