Fru E

Alla inlägg under maj 2011

Av Marie - 21 maj 2011 10:39

Det e mycke nu :) Idag lite middag med ett par vi inte har träffat på hur länge sen som helst . Det ska bli så kul . Dags att åka och handla , sen städa och fixa . min dagliga promenad får vänta tills i morgon . Ha en undertbar dag , kram  

Marie

Av Marie - 18 maj 2011 12:24

Blir tvungen att komma senare till arbetet idag pga av ett utveckingssamtal för yngsta sonen. Han ska sluta 5:an på Storvretaskolan och börja på Ärentuna skolan detta pga platsbrist men så har det varit ett tag och det fungerar hur bra som helst.


Grattis till alla Erik som har namnsdag idag .


 Har gått den dagliga promenaden men börjar lacka till på min egen kropp som inte vill bli av med fettet , jag minskar i vikt ur sakta som helst . Jag äter inget fikabröd, godis har inte ätit någon glass . Man undrar om kroppen tror att det är svälttider och börjar lägga på lager ifall att :) Ja ja det är bara att kämpa på , det finns inga genvägar . Jo visst finns de det men de håller ändå bara ett tag så är man tillbaka på ruta ett igen om 6 månader .

Har hursom helst sett hur mycket liljekonvaljer som är påväg att slå ut men man undrar ju om alla blommor hade tänkt att de skulle slå ut innan Midsommar  


Nu fär jag säga hej och önska er en bra dag och kväll    Marie

Av Marie - 17 maj 2011 08:00

Det ska bli spännande att se hur man ska kunna ha Esc i en diktatur ? Det är fattigt oxå men detta har de väl pengar till . Det kan ju inte bli sämre än i Tyskland , de kan ju inte hålla i sånt här ialla fall , de skulle ha frågat oss ( proffsen ) om råd . Man kan ju undra vem som skrev programledarnas manus :)

 Nej nu ska jag sluta älta om detta , jo en sak till om ni har kids som gillar Erik Saade så kommer han till Uppsala den 6 Juni .

Jobbar kväll i kväll och ska väl hinna med lite ändå det blir promenad och hänga tvätten .

Idag säger vi  grattis till Rebecka och Ruben som har namnsdag idag .

                                          kramar från mej   

             Marie

Av Marie - 16 maj 2011 09:30

Usch känner mej som en urvriden disktrasa . Måste ta mej i kragen och gå min promenad , fuskade igår så idag måste jag . Idag är det fullt upp , grabbana har studiedag så idag ska de till frissan och vi ska hämta ut glasögon till mellankillen .

Jag fattar inte att man inte kan få bidrag till detta när de fortfarande är barn , 3 tusen för ett par helt vanliga läsglasögon är det klokt det och plus att han har månadslinser. Idag säger vi grattis till Ronald och Ronny grattis till er .

Man skäms över Sverige efter Vm finalen igår och får gratulera Finland i stället,

hyvää Suomi.

Ha en bra dag kramar från mej.    Marie

Av Marie - 15 maj 2011 09:11

Det var vadslagning på Nederbacka igår . Ja sa att Erik skulle komma bland de 10 första och mannen sa att Frankrike !!!!! skulle vinna .Då sa jag att om Frankrike vinner då ska jag gå till Storvreta ( ca 1 mil ) men nu slapp jag det . Men hur kunde Italien komma tvåa ? Man blir inte klok på hur vissa länder röstar . Vi gav iallafall våran 12 till Irland och inte som Cypern och Grekland ger varandra 12 orna.

Jobbardag idag men så skönt att det är ett kvällspass .

Idag säger vi grattis till Sofia och Sonja .


Dagens fråga . Nu när grillperioden har startat , vad använder du ?

1 KOL

2 BRICKETTER

3 GASOL

4 EL 

Ha en bra dag och en härlig kväll , njut av att va lediga  .    Kram Marie



Av Marie - 13 maj 2011 08:04

Vilket kanon framträdande av Erik Saade . Men så många kalkoner och det blir väl nån av de som vinner. Jag säger bara HEJA ERIK .

Jag känner mej trött idag fast jag var ledig igår , ja och vad ska ni göra åt detta :)

Idag lite kyligare än igår men det fina vädret kommer tillbaka nästa vecka hoppas vi .

Idag säger vi grattis till Linnea och Linn .

Måste komma tillbaka till Esc och  det längre pausnummret , killarna och tjejen som dansade hiphop till klassisk musik , satan va bra dom var,   hur duktiga som helst.

 Deras andra avbrott för reklam var bara ett skämt , skämmes .

Jag tror att Erik kommer  bland de 10 främsta , kanske 5 . Jag ska iallafall hålla mina tummar , kram från mej    Marie

Av Marie - 11 maj 2011 22:12

Undrar varför vissa tycker att det är konstigt att Norges bidrag inte gick vidare.

Hon var ju totalt värdelös och låten , ja vad ska man säga om den . Mycket konstig låt tycker jag om ni frågar mej .

Men vi får väl se om Erik Saade och Sverige går vidare . Jag tycker att han är bra och duktig , låten är väl inte den bästa men jag håller tummarna .


I kväll  på min promenad var det fullt av Bmx hulliganer i skogen , man undrar ju vad de har där att göra :)  Nej då det gick så bra så jag klarade mej utan benbrott och kom välbehållen hem . Mellan sonen ska på fågelskådning med klassen i morgon och ska va på skolan kl 5!! . Han ska sova hos en kompis och kommer nog att va duktig trött i morgon .

Har ledig dag i morgon och jobbar hela helgen . Idag säger vi grattis till Märit och Marit som har namnsdag idag . En fortsatt trevlig kväll .

Kram    Marie

Av Marie - 9 maj 2011 21:30

Var in till stan och hälsade på en fd jobbarkompis , alltid lika trevligt . Vi hann även med en sväng till Ikea ,lite kaffe på bryggan hur trevligt som helst , tack fru W . Jag fick även med mej lite kläder hem till grabbarna . Jobbar dag i morgon så det blir till att gå upp kl 5 .

 Ett härligt varmt väder har vi och ska tydligen vara  så ialla fall fram till onsdag .

Må solen lysa över er .  En bra kväll         Marie.  

Ovido - Quiz & Flashcards