Fru E

Alla inlägg under januari 2013

Av Marie - 14 januari 2013 09:30

Då har kylan kommit igen , eldar på men det känns kallt ändå - surt .
Jobbar kväll och ska snart ta ut hunden på en kiss och bajs runda , tur att man slipper gå ut för att göra sina behov :) man får vara glad för det lilla .. Är ledig i morgon tur nog och då ska jag nog börja rensa ut i en av kattvindarna det behövs ska ni veta . Lite slängs och resten till kupan .
Har granen kvar och den ska oxå ut i morgon , vågar inte ta på den som den barrar.
Ha en bra dag och kram från mej M

Av Marie - 12 januari 2013 12:37

Skönt att det är lördag och att va ledig
Tanken var att även söndag skulle vara en ledig dag men är det arbetskamrater som är sjuka får man ställa upp så är det . Jag lovade att ta kvällspasset , kändes bra då men surt nu :). Jag får ledigt på tisdag istället och det kan väl vara bra .

Har som sagt tre killar som inatt har spelat dator till ca 4 imorse och sover nu och det får de väl göra de små liven :)
Jag känner mej trött och tar det piano idag lite tvätt och undanplockning bara . Det känns som om jag alltid tar det lugnt och är trött ! Men jobbar man heltid så gör man och gå ner i tid är inte att tänka på sörrni :)
Ha en bra lördag alla ni och kram från mej M .

Av Marie - 10 januari 2013 16:56

Ja har man grabbar så har man de bråkar så mat hamnar på golvet(tackar sa hunden ) och kaffebryggarn vällter och fula ord skriks ,detta händer inte ofta tur nog :)

Det hände något när inlägget var klart så nu skrivs det om det försvann text typisk då jag hade fått till det tyckte jag .

 

Min förkylning  är kvar men vill inte bryta riktigt ,fattar inte då kan väl den lika väl försvinna tycker jag om ni frågar mej .

 

I morgon fredag men det vet ni väl själva och jag är ledig i helgen men här blir det LAN hela helgen och vi som har så rymligt här . Vi får väl sitta i v-rummet och äta :) Någon kanske som vill bjuda H och mej på mat på lördag kanske ? Vi är inte kräsmagade och äter det mesta ha ha ha .

 

Nej en fortsatt bra kväll , själv ska jag kolla på Mästerkocken men först en hundpromenad ,tjingeling 

Kram från mej M

Av Marie - 8 januari 2013 13:39

Ja det är jag det ,började med att kolla på Tv4 play Inkognito ,utan reklam hur bra som helst sen tittade jag på en ny serie på tv1 såg sen att det var 42 delar . Det var en Turkisk serie Lögnen heter den och verkar hur bra som helst ,kul att se någonting annat som inte kommer från Usa eller England så den kan jag rekomendera er att  ge en chans , se den .


Usch hade även en mardröm inatt då jag drömde att hunden hade fått fel på ena ögat och gick in i allting och jag sa "jaha nu är det dags att åka till vetrinären " Åh sen vaknade jag av att jag blev tillknuffad för att jag snarkade ? 


Har hunnit med att städa lite oxå men allt går i slowmotion ska jag säga er .

Nej hej och hopp nu en promenad sen till matboden ..

Kram från mej M   

Av Marie - 7 januari 2013 22:02

Ja inte långvarigare än 1 dag men man får vara glad för det lilla det har man ju lärt sig :))
Igår trodde jag i min enfald att grabbarna skulle börja skolan i dag men icke sa nicke . De har ledigt i morgon oxå. Ja man skulle ha blivit lärare :) ja just det min man brukar säga att jag borde ha blivit det - not jag är ingen pedagog , inget tålamod alls och värdelös på att förklara saker och ting . Men då är det ju tur att det finns de som kan och vill - eller hur :))

Tänkte försöka orka gå en längre promenad i morgon bitti men även hinna städa lite och handla , ja oj vad en gumma kan gno :)
God natt alla goingar och kram från mej M

Av Marie - 6 januari 2013 11:15

Idag blir det frukost framför tv n och vinterstudion , han är så bra den där Popps :) men nu är det slalom 1:a åket och Byggmark leder - än så länge .

Min förkylning vet inte hur den ska ha det , vill liksom inte bryta ut ordentligt eller det bästa , bara försvinna från min kropp :)
Jobbar ju idag och i morgon och får " vila " på tisdag .

I huset pågår den sista spacklingen och sen är det el killens tur att knyta ihop alla kablar och trådar . Det närmar sej , inte med stormsteg men ändå . Man byggde inte Rom på 1 dag heller :))

Nej en bra dag på er alla fina .
Kram från mej M .

Av Marie - 3 januari 2013 12:14

Har känning av att en förkylning är på G och det kan jag säga , det var inte igår . Det är så länge sen att jag inte kommer ihåg , så man ska inte klaga utan vara tacksam för att man får vara frisk :))) nog om mej även om det är mitt favorit ämne , ha ha .
Nu har det i alla fall kommit lite snö som täcker det bruna och trista och gör så att det blir lite ljusare och det tackar vi för .
Idag är det städ och handla som står på agendan .
En bra dag till er och kramar från mej M

Av Marie - 2 januari 2013 19:47

Jobbigt och surt att gå upp 05.25 i morse när alla andra ligger kvar och gosar :( Har varit trött hela dagen och la mej för att vila när jag kom hem och då hoppar den lilla hunden också upp och vill gosa :)) han blir inte långrandig så jag kollar på Året med kungafamiljen istället på play och lilla söta Estelle :)
Ingen märkvärdig mat idag bacon , makaroner och prinsisar från Andersson och Tillman :)) gött ,

Ha en fortsatt bra kväll , är ledig i morgon vilket betyder att jag jobbar fredag- måndag .
Många kramar från mej M

Ovido - Quiz & Flashcards