Fru E

Alla inlägg under december 2012

Av Marie - 13 december 2012 13:36

Så länge var jag hos frissan , tack Pia du är så bra , MEN hur gammal och ful är man då , försöker knäppa kort på underverket men det blir inget bra . Vad finns det för rättvisa, när skönhet skulle delas ut till mej fanns inget kvar eller ?
Jag skulle hellre vara snygg och humorfri än ful och rolig . Jag ska försöka knäppa kort, men bara på frisyren . Lägger ner idén att ta nån bild på mej , bortkastad tid :))
Ha en fortsatt bra lucia .
Kram från mej M

Av Marie - 10 december 2012 11:21

Inte riktigt lika kallt idag - skönt .

I helgen har det varit middag hos grannen och karelskapirogerbak i vänge hos mor och far .

Det var trevligt som vanligt och vi fick både lunch och fika . Min söta mor hade även baka lussebullar åt oss och det tackar vi för . Jo vi var ju på julmarknad i Storvreta och vi beställde lammfärs av Grandins och så blev det 4 påsar brända mandlar :) Många utställare och fina saker hade dom ,träffade Tomten gjorde vi oxå :)) inte fick jag sitta i knä heller :(


Hunden fick ett litet drän i tassen i torsdags och dettta har han lyckats ta bort och hur det vet jag inte men vi ska dit i morgon ,lika svullet är det tycker jag men det kanske är " tumören" vad  vet jag .

Om 1 timma ska jag åka till jobbet ,lunch har jag fått i mej också vilket är bra gjort ,kan vara svårt att hinna med det annars .

Idag önskar jag er er en super måndag ,puss å kram 

från mej M ,har föresten sett att Magnus Carlsson härmar mej på sin FB och avslutar sin inlägg  oxå med kram M .

Men det gör ingenting han får göra det   .

Av Marie - 8 december 2012 09:34

Var som sagt med hunden till vetrinären igår och de öppnade upp vid tassen och satt dit ett litet dränage för att hålla detta öppet . Men jag får oxå veta att hon tror med all sannolikhet att han har en tumör i tassen :( En biopsi är skickad till SVA för analys om den är god eller elakartad men detta kan ta 3-4 veckor att få svar på . Vetrinären bad mej oxå att spola med Nacl i såret !!!! Ja visst men hur då ,skulle behöva söva honom då :) Man får knappt titta på såret än mindre ta på det . När svaret kommer får vi ta ställning till hur vi ska göra usch det är så tråkigt ,han är 8 år och nu är det första gången han är dålig jag blir såå ledsen när jag tänker på det . Jag vet att han bara är en hund men ändå en i familjen     


Idag ska jag på julmarknad och ska jag gå på någon så blir det i Storvreta ,kanske man kan hitta lite julklappar :)

Jag ska försöka släpa med mej mannen i mitt liv oxå .

Ha en bra dag och en fin 2:a advent i morgon.

Kram från mej M  

 

Ett stort grattis till Awa som vann X Factor ,hon var självklar.

Av Marie - 4 december 2012 07:54

Nu är det kallt , svårt att få varmt inne men tur att vi har en vedspis men just nu räcker det nästan inte .
Något annat jag vill ta upp är att skolbussen inte kör för att det är lite halt , jamen då kanske de får köra saktare man kanske inte kan köra 80 då . Bussen går på morgonen men inte hem på em , detta har hänt 2 ggr nu . Min man som har åkt samma väg till skolan säger att skolbussen var inställd 1 !!!! gång under dessa år . Varför detta har hänt vet jag inte alla skyller på alla .
Jag eldar på och måste nu hämta mer ved , sen frukost och en riktigt stor kaffe katter blir det .
Varma kramar till er alla .

Av Marie - 2 december 2012 10:30

Idag får man kämpa med veden för att hålla en värmen här inne på i alla fall  20 grader inte kul å jag som ska åka till Ikea ,ja det blev inget igår så det får bli idag i stället .

Röda gardiner till vadagsrummet  står det på listan och nån pläd att värma sig med ,det blir så bra så :)


Börjar bli orolig över nyårsfesten och inbjudningarna vi har skickat ut ,det är tyst som i graven ska jag säga ,men det reder sej nog med det också ska ni se .

Nej nu lite tillfixning av ett stycke Marie och sedan starta bilen och åka , tjingeling


Ha en fin 1:a Advent alla fina ni   

Kram från mej M   


Av Marie - 1 december 2012 15:44

Mycket på agendan idag Ikea ,nytt simkort ,kupan ,Kvantum ,Köpa diesel till traktorn så älsklingen kan ploga gården och sedan hem och försöka snygga till lite .
Igår för ovanlighetens skull så skulle både gubben och jag ut med arbetet efter jobbet och passar skolan och även UL på att ställa in skolbussen och linjebussen- jamen va f- n bor vi inte i Sverige ? Där står jag på jobbet och försöker rodda runt och kolla upp vad som händer . Någon ansvarig på skolan får jag inte tag på - såklart . Då ringer jag mormor och morfar som såklart ställer upp och allt ordnar sej som det brukar göra i det flesta fall .
Har tagit fram stakarna och satt i fönstret och hör å häpna , de funkade :)
Kram på er och en fin lördag och en bra 1:a Advent önskar jag er
Kram från mej M

Ovido - Quiz & Flashcards