Fru E

Alla inlägg under oktober 2012

Av Marie - 11 oktober 2012 18:37

Förutom att jag varit hos tandläkaren - igen , handlat och hittat 100 spänn på parkeringen så har det varit en lugn dag . Jag ska snart gå ut och kvistlacka lite panel och snart är den sista väggen uppe klar , bildbevis i slutet av detta inlägg .
I helgen jobbar jag ja även fredag , hoppas att det blir en lugn helg , peppar peppar .
Fick förresten ett brev från en specialisttandläkare i sigtuna som ska rotfylla en tand mellan 3500-5500 kostar det .jag får i och för sig skatteåterbäring i dec då vet man ju vart de pengarna hamnar , skönt då behöver man inte gå runt och fundera på vad man kunde hitta på för kul med de pengarna :) .
Ha en bra kväll och kram från mej M

Av Marie - 8 oktober 2012 20:08

Efter en promenad med hund och granne var det dags att ta hand om disken , man hade väl svimmat om nån av grabbarna hade fixat den medans jag var ute men icke sa nicke . Men det är mitt eget fel att det är så ,som man bäddar får man ligga :)


Åh Solsidan var bra som vanligt lite överdrivet kanske med Oves budgivning , men vad gör det älskar detta program   


Ikväll börjar "Torka inga tårar utan handskar" men kollar nog den i morgon bitti innan jobb ,får se om jag även hinner ner på marknaden vid Vaksala Torg innan oxå . Jag hörde att det var dåligt utbud i år men jag vet inte det visar sej .Tittade på Partiledar debatten och det är så tråkigt att man dör nästan en smula men ack så viktigt att se och lyssna på vad de säger och INTE säger . Jag tittade på 1:a timmen ska jag ärligt säga sen såg vi Moraeus på play ,det är bra det där play tycker jag :)

Nej ha en bra fortsatt kväll och en underbar dag i morgon ,kram på er från mej M  


Ni stödjer väl Cancerfonden nu mot bröstcancer - Jag visste det att jag kunde lita på er :)

Av Marie - 7 oktober 2012 10:23

Oj ,redan söndag , tiden går fort när man är ledig så är det .

Längtar till i kväll för då börjar Solsidan , mina förväntningar är skyhöga ska ni veta .

Men det är även  tvättaklädersöndag och än så länge kan man  hänga ut den och det är inte dåligt det med tanke på att det var 4 regnfria dagar i September , helt otroligt .

I fredags var det dags att köpa mer panel så att vi kan göra klart sista väggen på övervåningen där trappan slutar .

Nej ingen inflyttning än , det är mycket kvar minst 6 månader  ,så det är bara att bita ihop och köra på .  Tänk att jag sa förra vintern , "nej inte en vinter till i detta förbannat kalla hus " men så blir det tyvär . Men han jobbar på så gott han kan man kan inte göra mer än så . Men jag blir sårad på alla som tycker att det inte händer så mycket och att det tar tid men samtidigt så kan jag tänka att det ska väl de ge fan i att tycka till om . Det är oftast de som tycker så som inte själva får tummen ur att fixa själva hemma eller inte kan hm hm . Då var det sagt . Det är kanske jag som har problem vad vet jag :)

Nej solen skiner och det är vackert ute ,vi är friska ,hela och rena och vi har mat på bordet varje dag vad mer kan man begära   .

Nej kramar på er och ha en bra dag och kväll . Kram från mej M  

Av Marie - 1 oktober 2012 08:24

Lördagen den 1 oktober för 18 år sedan kl 06.22 föddes vårat 1 : a barn 52 cm lång och 3180 g tung . Han fick namn efter min farfar - Martin var namnet vi tyckte passade bäst .
Nu har det gått 18 år och man fattar inte det riktigt , tiden har gått så fort men så säger man väl alltid. Han har 8 månader kvar i skolan och sen byter han väl stad för att plugga nån annan stans . Men det kommer att kännas tomt och tungt men man vänjer väl sig :)
Vi firade honom i helgen och fira med kompisarna görs i slutet på veckan .
Nej idag jobbar jag kväll och ska förbi tandis innan jobbet , ha en bra dag och kram från mej M

Ovido - Quiz & Flashcards