Fru E

Alla inlägg under september 2012

Av Marie - 19 september 2012 10:09

Måste ta reda på vart man gör utredning för Alzheimer eller Demens för jag undrar om jag inte har nåt sånt.

Åker med gubben till jobbet i morse och kommer  upp till avd och undrar varför inte jag är med på tavlan ? Ja kanske för att du jobbar kväll säger mina kära kollegor. Jaha bara att vänta på att någon affär ska öppna så att man gör nån nytta i alla fall , det  blir 2 koppar kaffe och en macka . Har även en gullig kollega (tack Petra   ) som jag får låna bilen av ,ja bil och bil det är en Saab :) he he .

I morgon är jag i alla fall ledig och då händer det grejer ska jag säga ,kommer att berätta mer om detta senare hihihi.  .

I dag önskar jag er en fantastisk dag och hoppas att min dag bara blir bättre och bättre för den började lite surt tycker jag .

Ha det och kram från mej M  

Av Marie - 15 september 2012 15:09

Tvättar och tvättar men bra torkväder är det i alla fall och tur det för trångt inne om man tvättar lakan blir det .

Om 2 tim dags att åka till syster och svåger i Öfre Årsta med hela familjen för där vankas det kräftor och hunden får oxå följa med idag .
Vi skulle ha plockat potatis idag men det får bli i morgon istället och hoppas på att fina vädret håller i sej .
Önskar alla en bra kväll . Kram från mej M

Av Marie - 13 september 2012 22:24

Jaha 1300 kr fattigare är man efter ett tandläkarbesök , inte kul . Men de hittade 2 lagningar som måste bytas och en tand som måste dras ut , inte en framtand gudskelov:) så dyrare lär det bli . Ja men det är ju kanon att man vet var man ska lägga sina pengar man kämpat så för att dra in , inte kul . Men vad gör man, man har inget val - konstigt att inte ha några val . Jo visst finns det val men man vill ju inte se ut hur som helst . Det kostar och ligga på topp .
Imorgon studiedag på Blå korset och lunch på Sten sture , fint värre och firman bjuder :)
Ha det bra och sov gott , kram från mej M

Av Marie - 12 september 2012 09:51

Igår fotboll och Sverige kunde lika gärna ha förlorat så dåliga var dom . Tråkig match och tur att man inte hade köpt biljetter och satt där och tittade . Det var inte svårt att vara bästa man på plan igår ialla fall . Jag säger skärpning !!!
Har ett kvällspass idag och på torsdag väntar ett besök hos tandläkaren , inte kul men det måste göras .
Var och hälsade på min far igår och han mådde bra men ett högt blodtryck skapar en viss oro men en ny indatt medicin hoppas vi gör susen :)
En bra och varm dag till er från mej M
Kraaaaam

Av Marie - 11 september 2012 09:36

Tänker ta upp det som en vän på FB skrev att hon är så trött på allt man ska gilla , barn och tjejer som blir slagna som man ska ta avstånd i från ( vilket är så självklart), hundar i sängar med sin sjuka husse/matte , om man har döttrar , söner mammor och pappor som vi älskar osv osv . Jag tycker att det är bättre om gör nåt aktivt , gå och lämna blod i stället så har du gjort nåt riktigt viktigt i ditt liv . Om du vill veta så lämnar jag redan och har gjort det sen jag var 18 år med lite uppehåll för barnafödande ca 10 år .
Idag har jag som sagt ledigt och ska väl kunna fylla den här dagen oxå med nåt vettigt . Men ska vila lite till , ta lite mer kaffe , det var en tuff kväll igår och jag behöver landa lite :)
Det behövs väl handlas lite , åker ev till ackis och hälsar på far ( inget allvarligt ) men vi får se hur det blir .
Ifag är det ju dom sagt den 11 september och vi för då tankarna till terrorattentat Men det är en alldeles speciell dag för det är min syster Helens födelsedag idag ett jättegrattis till dej hurra och vi ses på lördag kram .
En bra dag till er från mej M ha det bäst

Av Marie - 7 september 2012 09:02

Ja kanske om man är ledig kanske men inte om man ska jobba fred- måndag det känns ju inte så upphetsande . Men ni som är lediga- njut och gå och se en massa kultur , det är ju kulturnatt i Uppsala denna helg . Ja ha nu fixa lite, skjutsa son till buss och lite fix och sedan till arbete . En bra dag och kväll undrar om det inte skulle bli finväder i helgen :)
Kram från mej M

Av Marie - 5 september 2012 21:00

Onsdagkväll , cyklat 45 min med hunden . Jag fick nästan dra honom hem . När jag kom hem hade stora brorsan ringt och ville ha hämtning i Storveta , Stitch följde med han bara älskar att åka bil.
Jag känner mej trött , det blir nog en tidig kväll i kväll .
Är ledig i morgon men kl 8.00 ska jag och mellanbrorsan träffa astmaläkaren och göra en koll + spirometri och sen ska han till skolan . Jag passar på att handla men det blir nog bara i Storvreta . Jag jobbar sen fredag- måndag , fattar inte varför jag lägger så . Vi har önskeschema på jobbet men det kan hända att det har ändrats lite oxå , ja vad vet jag - ingenting känns det som just nu .
Ha en fortsatt bra kväll goa ni och kram från mej M .

Av Marie - 3 september 2012 09:05

Jaha då var det dags att frosta av frysfacket igen, vi har ett gammalt kylskåp med ett frysfack i - värdelöst om ni frågar mig . Men det är lika bra att fixa detta innan jag åker och handlar nya varor .

Det blev ingen Ulva marknad igår heller , alldeles för lerigt att gå omkring där . Tråkigt bara för alla knallarna som har tagit sig dit och bullat upp , det får bli nästa år istället :)
En bra dag till er från mig M

Ovido - Quiz & Flashcards