Fru E

Alla inlägg under augusti 2012

Av Marie - 10 augusti 2012 15:12

Kan inte logga in på FB så det får bli så här . Vi är nu i Älvkarleby vid fallen och ska kika runt lite, ta en fika .
Inatt regnade det som attans hoppas att vi slipper det inatt . I kväll blir det ev att vi ser handbollen och myser med lite Tacos. Imorgon åker vi hem till Ärentuna igen , ha en bra kväll och kram från mej M

Av Marie - 8 augusti 2012 20:19

Idag ringde trappkillen och i morgon kommer han med den och det ska bli spännande att se den , har han fattat hur vi vill ha den men det återstår att se .
Efter lunch i morgon åker vi ut till
en stuga i Silhjälma och slappar lite och bastar . Vi får se hur många nätter eventuellt 2 Och vädret får bli som det blir, ska vi vänta på bättre väder lär vi få vänta . Nästa vecka börjar gubben jobba och jag har en vecka kvar med lite tandläkar och frissbesök på agendan . en bra kväll också håller vi tummarna för Sverige i handbollen mot danmark .
Många kramar från mig M . Jo Silvia har namnsdag idag så grattis till drottningen säger vi då .

Av Marie - 6 augusti 2012 21:30

Ett litet down från trappkillen , inte kommer han i morgon inte KANSKE på fredag men han kommer nog nästa vecka om ni frågar mej som är en possitivt tänkande person. Men vad gör det man hoppas att det blir bra istället .
Ikväll blev det mat på Brostugan , efter rekomendationer från olika håll . Jag tog scampi wok , gubben älggryta grabbarna kött och kyckling med hemgjorda pommes !!! Inte dyrt men vi tog fikat hemma i stugvärmen . Yngsta sonen konfunderad att vi skulle gå ut och äta mat bara sådär helt plötsligt :))
Nej nu lite OS och sen bingen . God natt och sov gott . Kram från mej M

Av Marie - 5 augusti 2012 14:37

Lugn kväll igår,lite kaffe och OS tittande hos grannarna A och A tack för det .

Nu när jag skriver har Sverige precis tagit Guld i starbåt -Jippie !!!


Själv så har man nog inte tagit Guld i någonting idag ,jo det ska vara i tvättning och städning isåfall men vem bryr sej om denna bedrift   .


Det blir nog en tripp till Sikhjälma senare denna vecka ialla fall ,nånting måste vi hitta på och kanske att alla grabbarna ska med , kul isåfall .


Nu ska jag gå ut och titta hur det går för gubben i panncentralen med alla rör och grejer.


En fortsatt bra söndag till er och kram från mej M   .


Av Marie - 3 augusti 2012 15:03

Idag händer inte mycket, lite av en mellandag . Lika bra det det är skönt det oxå . Har varit ute och cyklat med hunden , hög luftfuktighet skulle man kunna säga . Men enligt yr.no så ska det bli fint k 18.00 :) vi får väl se hur det blir med det .
Vi har inga speciella planer för helgen , bra det .
En bra helg till alla er och ta hand om varandra - lova det <3
Kramar från mej M

Ovido - Quiz & Flashcards