Fru E

Alla inlägg under augusti 2012

Av Marie - 19 augusti 2012 09:58

Utvilad , sov till kl 9.30 och det hör inte till vanligheterna.

Vi hade en jätte trevlig kusinträff igår med tipsrunda och 5-kamp , jag och Henrik delade 1:a platsen på tipsrundan  och Henrik vann 5-Kampen !!! jag kom 4 tror jag . Tack Anna med familj för en trevlig kväll .

Nästa år är det kusinträff i Ärentuna och vi får väl vara ute och hoppas på fint väder om inte huset är färdigt då :)


Idag måste jag till syster i Årsta och hämta en kasse jag glömde som hon tog med sig och ev köpa gympakläder till grabbarna grus  . Tänkte även hinna med att måla lite också så att det blir klart nångång så att gubben kan spackla och färdigmåla .


Har fått många possitiva reaktioner på min nya frisyr och mina nya färger i håret ,kul och man får hoppas att alla är ärliga .

En härlig söndag på er och i morgon börjar jag jobba igen och börjar med 2 kvällar .

Kram från mej M . Vi gratulerar oxå alla måns och Magnus som har namnsdag idag !!!

Av Marie - 18 augusti 2012 10:04

God morgon , ja god vet jag inte har lite bakissmällus idag . Det är självförvållat , hamnade på en 40 års uppvaktning hos grannen . Det var så trevligt men kl 2 tyckte vi att det var dags att tänka på refrängen och ta stålhingsten hem och nussa kudde . Men som vanligt så kan man inte sova utan vaknar kl 7 och är törstig som attan . Men så är det och det går över under dan , på em ska vi ut till Funbo som jag skrev igår på kusinträff .

Nu är det melodikrysset snart som jag ska försöka lösa och dricka kaffe utan mjölk för den var jag tvungen att hälla ur då den surnat till , typiskt . Men jag skulle oxå vilja ha en iskall cola med mycket is och klunka i mej , hahaha .
Nej en bra lördag till alla och vi hoppas vi på sol och uppehåll idag .
Många kramar från mej M :)

Av Marie - 17 augusti 2012 08:24

Tjipp och hej :)

Var som sagt till frissan igår och bilderna blev inte bra , inte för att jag är nån skönhet men så där jävlig ser jag inte ut . En granne tyckte att färgen var " kärring rosa " som han sa , ingen kommentar till detta . Jag kände att jag ville göra nåt drastiskt och då fick det bli en ändring av färg och frisyr. Nog om detta .

Idag ska yngsta brorsan till tandläkare efter det åker jag till Gränby C , för på lördag blir det grilla i Funbo med kusiner , kul ska det bli .

Men det är väl typiskt , samma kväll firar ÄSK 70 års jubileum med middag ,hade man ju verkligen velat vara med på men så är det . Vi får vara med på 80 års jubile'et i stället :)

Många kramar och en fin dag från mej M . Ett jättestort grattis till en vän och granne som fyller 40 idag !!!!!!!
Hurra hurra hurra hurra .

Av Marie - 16 augusti 2012 12:35

Då har man varit 3 timmar hos frissan och det behövs på kärringen :) tack Pia på Ängeby klippet .
Några före och efter bilder kommer här .

En fortsatt bra dag och nu är det bara att njuta och försöka krama ut det bästa av de sista semesterdagarna :)
Kram från mej M

Av Marie - 15 augusti 2012 09:09

Vaknade i ottan (7) och kunde inte somna om och då kommer äldsta brorsan ner ,då ska han gå och SOVA är det klokt det ,va :)

Tittade på en film i datorn Sliding doors , en bra film att äta frukost till och slappa .

I dag blir det båt till Eckerö fram  och tillbaka med en granne och hennes och mina grabbar ,det blir bra det. Bättre sent än aldrig att hitta på nåt med grabbarna grus eller vad tycker ni . I morgon börjar ju skolorna igen och det ska bli så skönt med gamla rutiner igen och grabbarna kommer i säng i tid .   ( det var i och för sig länge sedan de sov i spjälsäng men ändå )


Appropå byte av headset så var det inga problem och jag hade inte räknat med det heller då kvitto och kartong fanns med och han sa att det var ett måndagsexemplar så vi får hoppas att det nya inte är det oxå   ,för då blir jag arg på riktigt .


En bra dag och kramar från mej M .


Idag grattar vi prinsessan Estelle som har namnsdag och Stella !!!

Av Marie - 14 augusti 2012 10:35

I dag ska vi in till Teknik magasinet med ett headset yngsta sonen fick i present i Juli och kostade 800 kr och höll i knappt 2 mån kan man bli annat än förbannad !! Men de lär få ge mej ett nytt för kvitto har jag ha ha :)
När det är fixat ska de tre inneboende som har " all inclusive " här hemma klippa gräs och trimma . De ligger och sover och vet inte om denna glada nyhet än ;)))
Men en bra dag ska ni ha allihopa och många kramar från mej M

Av Marie - 13 augusti 2012 08:52

Idag är det många som börjar jobba efter årets sommarsemester och som har haft ångest över detta . Men vis av erfarenhet så brukar det vara som vanligt efter ett par dagar .
Igår blev det en lite sent då jag såg avslutningen på OS - mycket musik härligt . Men nu är det över och jag kommer att sakna det lite , nu blir det Rio's tur om 4 år .

Idag ska jag börja kvistlacka räcket i trappan och kanske grundmåla den senare ikväll och då kommer man ayy se bättre hur den kommer att se ut .
En bra dag från mej M till er alla , tjao .
Kurr i magen , nu ska jag ha frukost och kaffe och passar på att strö över lite malen kardemumma över kaffepulvret , har ni inte provat detta - gör det isåfall :) kram

Av Marie - 12 augusti 2012 10:09

Då har 4 v passerat av 5 lediga veckor och jag känner mej verkligen utvilad .
I morgon börjar gubben att jobba och han längtar så :)
I torsdags innan vi åkte sattes trappan upp , nu ska den bara vitmålas och ekdetaljer och steg ska oljas . Men olja är det sista vi gör innan inflyttning . Nu måste trappstegen kläs in för att inte förstöras av grusiga skor och andra stötar . Det känns som en riktig milstolpe med trappan och jag är så glad för den :)

Idag händer inte så mycket , ska väl handla och ladda för handbollen ikväll . Jag håller mina tummar hårt för Sverige idag och det hoppas jag att ni oxå gör :)))
Många kramar från mej M till Er :)
Här kommer bilder på trappan .

Ovido - Quiz & Flashcards