Fru E

Alla inlägg den 17 februari 2012

Av Marie - 17 februari 2012 16:58

och framför mej ligger en 5 ledighet och bara väntar på att få ta slut haha , ja tiden brukar ju gå så fort när man har roligt.

Tack gode gud ,  på måndag kommer Ä N T L I G E N kakelkillen ( tack ) och fixar hall och tvättstuga , det känns som om jag har skrivit om detta förut och det har jag nog oxå . Men man brukar ju säga att det huvudet är fullt av det pratar man om . Det är kanske därför killar och i viss mån tjejer pratar så mycket om sex :) Ja vad vet jag? ingenting som vanligt .

Grabbarna är nyduschade och kammade , väntar bara på  transport med bestefar och bestemor nu :) 

Fredagkväll och här sitter jag och myser (lite vitt ) Gubben vilar innnan han ska snida om och byta jobb till snickare och jag blir väl kock då jag - eller köksbiträde är nog bättre ,grabbarna tycker att maten har sugit den senaste tiden och jag kan väl hålla med i viss mån . Men det är inte kul att laga mat jämt och ständigt och mat vill de ju ha de små liven -varje dag helst ,mycket konstigt . Jag tycker att vi kan ha tema u-land 1 vecka så får de se hur kul det är att gå och vara hungrig , det blir kanske 1 skål ris varannan dag på sin höjd om inte Röda korset delar ut nåt . Det tål att tänkas på om inte annat .

I morgon Mello och min röst ( kommer nu att komma från höger :) )den lägger jag nog  på Björn Ranelid , må bäste man / kvinna vinna .

Kram från mej M                          

Ovido - Quiz & Flashcards