Fru E

Alla inlägg den 16 februari 2012

Av Marie - 16 februari 2012 08:26

Ja så hette Coop Forum vid Boländerna förr i tiden men för mej fortfarande alltså Wessels eller B&W. Domus och Tempo slinker in i bland oxå men inte Epa det är fööör gammalt . Men där kommer jag ihåg att de hade svartvit rutigt golv och de sålde mjukglass där . Varför skriver jag om detta då , jo på fredag ska min mor och far ut och äta med yngsta barnbarnen och grabbarna fick bestämma resturang så de vill gå på TexasLonghorn . Jag berättar det för min far och han undrar vart det ligger och jag säger att de kan parkera bakom Åhlens varpå han säger jaha mitt emot Clock! ja på 80 talet fanns det en hamburgeresturang där som hette så  :) det var gulligt sagt  tycker jag för man är ju precis lika dan själv.

Jobbar kvällstur idag och ska kl 14 besikta bilen och den  kommer att glida igenom galant ,det  kommer att ta högst 5 min :) Ja längre tid får det inte ta för jag började jobba 13.45


Hörde på nyheterna igår att Jan Björklund är i Hebron och blivit attackerad av en bosättare men jag undrar bara varför ,visste gubben  vem det var eller bara slog han till förste bäste , ja inte vet jag ,hans dotter kanske var dålig i skolan . Ja inte vet jag och man få sväva i ovisshet troligtvis :)

Idag säger vi grattis till Julia och Julius som har namnsdag . Julia Roberts och Julius Caesar. Då kan jag inte låta bli att lägga upp låten från Pretty Women . Örongodis .

En bra dag och kram från mej M  .


Ovido - Quiz & Flashcards