Fru E

Alla inlägg den 6 februari 2012

Av Marie - 6 februari 2012 18:31

Ingenting gjort i huset kväll heller då mannen blev inringd på jour ute i Gimo av alla ställen på jorden eller pruttGimo .

Det sa ett dagbarn som min mor hade på 70-talet och vi bodde på Ferlinsgatan och skulle flytta till Brunna som nu heter Vänge och hon tyckte att det tog så lång tid och trivdes hos oss så hon sa till mamma en dag " ska ni aldrig flytta till det där pruttBrunna  Katarina hette hon och var väl en sisådär 3-4 år . Hur go som helst :) Hon är vuxen idag ca 40 år och har en egen familj nånstans .


Ni som läst min blogg vet att jag har ramlat ,en liten uppdatering av det sk "gäddhänget " så har färgen tagit en mörkare ton man kan säga flera nyanser av blått och gult . Lite öm även på vänster knä fortfarande .

Nog om mej det finns de som har det värre (myket värre )


Vad skönt att " Rysskylan" har släppt sitt grepp om oss för ett tag i alla fall , det är inte skönt att sova i full mundering , det blir inte mycket rulla runt i sänghalmen då inte . Nej det blir det inte alla fall vi har redan 3 barn och det får räcka   



Nej ha en fortsatt bra kväll och ta hand om dej . Kram från mej M  och jag får hoppas att det dröjer innan vi behöver använda sådana här   .


Ovido - Quiz & Flashcards