Fru E

Alla inlägg under november 2012

Av Marie - 5 november 2012 10:41

Har börjat städa men det ska jag säga att det går i slowmotion ,är trött,sliten och oinspirerad idag .

Men städning måste ske och det lär inte komma någon städfè eller några hjälpsamma möss och hjälpa till heller -synd :)

Tänk vad mycket andra roliga saker som dyker upp istället (Blogga) spelaWF ,lite kaffe och snart är det dags för lunch tänka sej :) Nej jag ska städa men tar det piano .


Ha ha ja just jag såg repris av Landet runt och ett inslag som visades handlade om att de i Sunne hade fått sin första rondell :) så nu skulle de ha en rondellkurs där lite charmigt tycker jag .

Något som inte är lika charmigt är de komunpolitiker som kan gå i pension innan de ens fyllt 50!!!! och inte har några krav på att söka nya jobb . De kan även plocka ut pengar från egna företag genom räntevinster på nåt sätt ja inte vet jag , jag är ju bara en simpel undersköterska som tar hand om cancersjuka patienter varje dag och de ger mej hur mycket som helst så fantastiska människor det finns och som jag får träffa och ta hand om   Mycket kärlek till alla patienter och anhöriga   

En bra dag till er och kramar från mej M   


Av Marie - 3 november 2012 09:10

 


Så här såg det ut på många  kyrkogårdar igår när jag åkte hem efter jobbet -vackert   Även vid kyrkan som jag passerar varje dag i Ärentuna .

Nu är det frukostdags med maken ,lite ovanligt att äta frukost med honom när det är en jobbhelg .

Jag har ju gjort lite omkastning mellan turerna så för mej är det söndag idag och det är det ju på sätt och vis :)

Nu har ju oxå ljusättningen på en del av Uppsala satt igång och det såg jag oxå lite av igår ,hur fint som helst och rekomenderar er alla varmt att åka in och titta på detta  . Jag gör nog det med gubben nästa helg tror jag .

Nu önskar jag er fin helg och jag tänker på de jag känner som inte finns med oss längre .


Många kramar från mej M

Av Marie - 2 november 2012 08:56

Ja det blir till att jobba lördagkväll oxå men fick byta söndagkvällen till en dag och tackar för det .
Ja vad har hänt då , inte så mycket i mitt liv (som vanligt) .

Men läste någonting fruktansvärt i tidningen i morse och blir arg ,ledsen och riktigt jävla förbannad när man får veta att en 16 årig flicka i Islamabad den Pakitanska delen av Kashmir dog för att hon utanför sin bostad PRATAT med en kille, hennes föräldrar kastar då syra över henne och hon får så svåra brännskador att hon avlider . Men det jag undrar över är har föräldrarna i dessa länder alltid syra hemma ifallatt man vill döda sina barn ( döttrar ) Om det är nån tröst (icke) så är föräldrarna gripna ...... Man undrar när och om det blir bättre i dessa länder någongång men jag tvivlar .
Det blev ingen riktig fredagsstämmning men det är så här det ser ut i den fula verkligheten därute .

Ha en kanonfin fredag alla ni och kramar från mej M

Ovido - Quiz & Flashcards