Fru E

Alla inlägg under september 2011

Av Marie - 12 september 2011 14:37

  Har fortfarande nattsärken på mej , tur att man bor som man bor så att man kan gå ut med hunden ändå :) Är förkyld, men har ingen direkt feber så jag ska jobba i morgon .


Varför har vissa tonåringar ingen framförhållning och planering , i morse 10 min innan bussen ska gå kommer han på att - ja just ja vi ska paddla kanot idag och det regnar -mamma jag behöver regnkläder och en svart sopsäck :)

Det ordnade sej och han hann med bussen oxå .


Har inte så mycket intressant att skriva om ( har jag någonsin haft det ).

Jo en sak omni inte har sett  Mia Skäringers " Dyngkåt och hur helig som helst " på SVT Play så tycker jag verkligen att ni ska göra detta . Hur bra som helst :)


Namnsdagsbarn idag är Åsa och Åslög . Grattis Åsa Nisse :)

Ha en bra dag , kram M   




Av Marie - 11 september 2011 11:08

Trevlig kusinträff igår i Knivsta med tipspromenad och femkamp och jag kom sist förstås .

Man är en totalkatastrof när det gäller sånt , men kul var det .

Idag ska jag jobba och äta sushi till middag ,bara det kan få en att hoppa jämnfota till arbetet . Men det tänker jag inte göra , hoppa alltså,jag tänker ta bilen .


10 år idag sen 2 plan flög in i tvillingtornen och jag satt i bilen och trodde att det var en filmrecention jag hörde men så var det inte .


Har även en stora syster som fyller år idag och henne har jag ringt och sjungit en area för och det blev hon så glad över :)


I dag har Dagny och Helny namnsdag , grattis .

En fortsatt trevlig söndag , kram M  

Av Marie - 8 september 2011 08:24

Ja det är jag det , svettas nästan hela tiden . Man fryser ena sekunden och nästa stund känns det som om man står i en bastu där det är 120 grader varmt .

Nu tänker ni kanske och tror att jag är gammal men det är jag inte ( förnekelse ) jag är snart 47 år och i går hämtade jag ut tabletter som heter Femanest och som ska fungera

men det tar väl någon vecka kan jag tro . Nog om mej .


Nu till flygkrascen igår i Ryssland och som är otroligt tragisk och ett helt hockeylag omkom varav den Svenska målvakten Stefan Liv 30 år . Jag skrev om detta igår men man visste inte då om han var med eller inte men det var han   så nu skänker jag tankarna till hans fru och barn och andra nära och kära .


I dag är det Alma och Hulda som har namnsdag , grattis till er .

En bra och fridfull dag önskar jag er alla .


Av Marie - 7 september 2011 16:08

En flygkrasch har hänt i Ryssland med hockeykillar ombord,  varav kanske en svensk Stefan Liv . Informationen är knapphändig ,vi håller tummarna att han inte är ombord

men skänker givetvis våra tankar till alla anhöriga till de som har dött såklart .    

Till middag ikvällblir det pasta med bacon tomater vitlök och lite riven cheddar , mums fillibabba och kokt broccoli som oxå är sågott på sidan av .


Fick reklam blad från Beijer att de har 20% på kök hela september och det är precis fel för oss , fasar inte rikigt in i chemat men det lär ju komma igen . Man kan ju inte beställa ett kök nu och börja montera upp det om 6 mån och et visar sej att nåt är fel -hur skulle det se ut , nej ha en bra kväll :)

Måste bara lägga upp en rolig men gammal grej med Anders Björk och carl Lidbom från KU förhör . Håll till godo . M

Av Marie - 6 september 2011 16:11

Då är man mätt efter en fantastisk lunch hos fröken Maria - gulle du och tack så mycket .

   .

I kväll bär det av till frisse frissan i Storvreta , finns bara en och hon ska skala av ordentligt på grabbarna grus .

Men före det blir det riktig lyxmiddag här på Nederbacka -radhusbiff med vitkålssallad , lingonsylt och keso till den som vill  ha .


Ha en bra kväll och kram från mej M

Av Marie - 6 september 2011 09:24

Även fast det regnar kommer denna dag att bli fantastisk :) Jag ska nämligen träffa Maria i hennes nya lägenhet och hon bjuder på lunch - hoppas jag i alla fall .

Jag är ledig idag och i morgon för att sedan jobba torsdag till söndag .


På lördag ska hela familjen Eriksson till Knivsta på kusin träff , det blev ingen förra året

pga olika omständigheter men desto roligare och trevligare blir det nu. Vi får hoppas på regnfritt men det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder sägs det .Ja inte vet jag men jag tycker att det är trevligare med fest om man inte fryser , det går ju bra att sitta inne oxå , tänkte inte på det .


I söndags började ett nytt program på Svt 1 Moreus med vänner , ett lagom bra söndagsprogram tycker jag , bra musik och bra artister . Detta finns att se på svt Play som ett litet tips :)


Hunden gnäller och vill ut , så ha en bra dag  kram från M

Namnsdagsbarn idag är Lilian och Lilly  . Ja vilka heter det då

 Prinsessan Lillan och Lilly Allen , grattis till er .   


Av Marie - 2 september 2011 08:22

Har en ledig fredag och den trodde att den får man alldeles för sig själv , men icke sa nicke . Mannen förskyld!!! och måste stanna hemma från jobbet , suck .

Nej då så farligt är det inte det kan vara riktigt trevligt   .

Mycket kaffe och tidningar ,bara ta det lugnt . På em ska jag hämta en son som har varit på Rävsten , ska bli kul att höra hur han har haft det :)

Jobbar lördag kväll , hur blev det så !!!


En bra dag kram M   



Ovido - Quiz & Flashcards